Opštu bolnicu u Bijelom Polju danas je posjetio Generalni direktor za ekologiju dr Dušan Bugarin. Tom prilikom je uručio donaciju 20 slika sa motivima prirodnih ljepota Crne Gore u ime Agencije za zaštitu životne sredine i Ministarstva ekologije,urbanog planiranja i urbanizma. Ova vrijedna donacija je nastavak saradnje izmedju dvije ustanove kada je prošle godine donirano 20 umjetničkih slika i veliki broj sadnog materijala koji je uljepšao i obogatio park i aerozonu u okviru opšte bolnice.
U razgovoru izmedju direktora opšte bolnice Bijelo Polje dr Kenana Erovića i predstavnika Ministarstva dogovoreno je da se naredne sedmice zasadi još sadnica i time zaokruži uspješna saradnja izmedju dvije ustanove.
Ova akcija je realizovana u okviru kampanje " Za ljepšu i zdraviju Crnu Goru " u okviru koje je do sada u urbanim sredinama širom Crne Gore zasadjeno preko 7000 sadnica.
Direktor opšte bolnice Bijelo Polje dr Kenan Erović izrazio je nadu da će se saradnja izmedju Agencije i Ministarstva sa Opštom bolnicom u Bijelom Polju biti nastavljena i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.